Álmodja meg, mi<br>megvalósítjuk!

Álmodja meg, mi
megvalósítjuk!

Részletek
Egy kézben a banki<br>finanszírozástól a<br>kivitelezésig

Egy kézben a banki
finanszírozástól a
kivitelezésig

Részletek
Tervezéstől a<br>kulcsrakész<br>befejezésig

Tervezéstől a
kulcsrakész
befejezésig

Részletek
Falusi CSOK,<br>Otthonfelújítási<br>Támogatás

Falusi CSOK,
Otthonfelújítási
Támogatás

Részletek

Falusi CSOK

A Magyar Közlönyben megjelent hivatalos információk alapján a Falusi CSOK igénylési határideje 2024. december 31-ig meghosszabbodott. Amennyiben nem biztos abban, hogy jogosult erre a vissza nem térítendő támogatásra, keressen minket elérhetőségeinken és banki ügyintézőnk segít a jogszabályok értelmezésében. Amennyiben már megigényelte a támogatást, de nem talál vállalkozót a felújítás elvégzésére, szintén keressen minket.

A Renovall Hungary Kft az elmúlt 2 évben körülbelül 52-55 család otthonának felújítását végezte el falusi CSOK finanszírozásból, tehát kijelenthetjük, hogy szinte már profinak számítunk mind a banki ügyintézésben, mind a kivitelezésben, a támogatás folyósításában és az egész projekt menedzselésében is az első dokumentumok kitöltésétől az utolsó értékbecslésig.

Mit nyújt a Renovall Hungary Kft csapata, amennyiben minket bíz meg otthonának felújításával falusi CSOK finanszírozásból?

  • ingyenes helyszíni felmérés és ajánlatadás (időpont egyeztetés után a helyszínen átbeszéljük, hogy mit lenne érdemes felújítani, korszerűsíteni az ingatlanon)
  • teljes banki ügyintézés (Önnek csak az igényléshez szükséges dokumentumokat kell beszerezni, banki ügyintézőnk összeállítja a támogatáshoz szükséges aktát és leszervezi a banki szerződéskötést is)
  • a támogatás pozitív bírálata után elvégezzük önerőből a kivitelezést (Önnek csak a falusi CSOK folyósítása után kell részünkre megfizetni a felhasznált anyagok költségét és a munkadíjat)

Alább láthatók a jelenleg igényelhető támogatások bővebb kivonata. Ajánlatunk minden esetben tartalmazza falusi CSOK esetében a teljes banki ügyintézést.

A Családi Otthonteremtési Kedvezményt (CSOK) már 1 vállalt vagy meglévő gyermek után igényelheti. A tanyán, birtokközponton, preferált kistelepülésen lévő lakáshoz/lakóházhoz igényelt Családi Otthonteremtési Kedvezményt (Falusi CSOK) felhasználhatja bővítésére és/vagy korszerűsítésére, akár ezzel egyidejűleg a használt ingatlan megvásárlására is.

Hogyan működik?

A Családi Otthonteremtési Kedvezmény egy vissza nem térítendő állami támogatás, ami azt jelenti, hogy Önnek nem kell visszafizetnie az összeget, ha teljesíti a szerződésben foglaltakat. A támogatás legfeljebb 10 millió Ft lehet. A támogatás pontos összege a támogatás céljától, a lakás vagy lakóház hasznos alapterületétől és a meglévő, illetve vállalt gyermekek számától függ.

Hány gyermektől vehető igénybe?

A CSOK-ot már 1 meglévő vagy vállalt gyermek után igényelheti.

Mekkora a támogatás összege?

300 000 Ft - 10 000 000 Ft
A támogatás összege a támogatás céljától, a lakás vagy lakóház hasznos alapterületétől és a meglévő, illetve vállalt gyermekek számától függ.

  • Ha már vettek igénybe korábban gyermek után vissza nem térítendő állami támogatást, ebben az esetben a korábban igénybe vett állami támogatás és a most igénybe vehető támogatás különbözete igényelhető. A kedvezmény összegének megállapításánál nem kell figyelembe venni az újabb támogatási kérelem benyújtásának időpontjáig már visszafizetett vissza nem térítendő lakáscélú állami támogatás vagy az ezt megelőlegező kölcsön összegét.
  • Többgyermekes családok speciális, fix, évi 3%-os kamatozású támogatott lakáshitelt is igényelhetnek a Falusi CSOK mellé max. 25 évre (Falusi CSOK + Hitel)

használt lakás vásárlással egybekötött bővítésre és/vagy korszerűsítésre

  • 3 vagy több gyermek esetén nyújtott 10 millió Ft összegű CSOK mellé max. 15 millió Ft-ot,
  • 2 gyermek esetén nyújtott 2,6 millió Ft összegű CSOK mellé max. 10 millió Ft-ot.

bővítésre és/vagy korszerűsítésre

  • 3 vagy több gyermek esetén nyújtott 5 millió Ft összegű CSOK mellé max. 7,5 millió Ft-ot,
  • 2 gyermek esetén nyújtott 1,3 millió Ft összegű CSOK mellé max. 5 millió Ft-ot.

Lakáshitel egyidejű igénybevétele esetén a CSOK bírálati díját nem kell megfizetni.

Ajánlatkérés

Válasszon akár többet is szolgáltatásaink közül és kérje személyre szabott ajánlatát!

Partnereink

Ginop-4.1.3-19-2019-00840
A felújítás szakértője