Álmodja meg, mi<br>megvalósítjuk!

Álmodja meg, mi
megvalósítjuk!

Részletek
Egy kézben a banki<br>finanszírozástól a<br>kivitelezésig

Egy kézben a banki
finanszírozástól a
kivitelezésig

Részletek
Tervezéstől a<br>kulcsrakész<br>befejezésig

Tervezéstől a
kulcsrakész
befejezésig

Részletek
Falusi CSOK,<br>Otthonfelújítási<br>Támogatás

Falusi CSOK,
Otthonfelújítási
Támogatás

Részletek

Kulcsrakész befejezés, ED

Újabb ügyfelünk fűtéskész lakását varázsoltuk kulcsrakész otthonná. Saját ötletei alapján szinte szabad kezet kaptunk a befejezés során.

Azzal kezdtük, hogy a klasszikus lámpahelyeket és testeket megszüntettük és csak rejtett spot világítást építettünk be. Ehhez az egész lakásba gipszkarton dobozolást készítettünk. A két szobát összenyitva egy gardróbot és egy nappalit alakítottunk ki, ezáltal több fényt és tágasabb tereket kaptunk.

A tervrajzon levő konyha-étkező-nappalit pedig konyha-étkezővé módosítottuk és egy spájzt is kialakítottunk. Itt is külön álmennyezet részeket alakítottunk ki a spot világításnak, figyelembe véve a pult és az étkezőasztal elhelyezkedését.

A mosdópultok egyedi megrendelés alapján, feketére pácolt és matt lakkal kezelt tölgyfából készültek. Rejtett fém konzol rögzíti a falhoz, így elősegítve a levegő pult érzését.

Mindegyik vizes helyiségbe fekete szanitereket, csúszásmentes padlóburkolatot és az átlagos metrocsempétől eltérő méretű, 10x30-as burkolatot választottunk halszálka, illetve hagyományos mintában.
Utána
Előtte
Utána
Előtte
Utána
Előtte
Utána
Előtte
Utána
Előtte
Utána
Előtte

Ajánlatkérés

Válasszon akár többet is szolgáltatásaink közül és kérje személyre szabott ajánlatát!

Partnereink

Ginop-4.1.3-19-2019-00840