Álmodja meg, mi<br>megvalósítjuk!

Álmodja meg, mi
megvalósítjuk!

Részletek
Egy kézben a banki<br>finanszírozástól a<br>kivitelezésig

Egy kézben a banki
finanszírozástól a
kivitelezésig

Részletek
Tervezéstől a<br>kulcsrakész<br>befejezésig

Tervezéstől a
kulcsrakész
befejezésig

Részletek
Falusi CSOK,<br>Otthonfelújítási<br>Támogatás

Falusi CSOK,
Otthonfelújítási
Támogatás

Részletek

Ügyfél vélemények

A fürdőszobánk teljes felújítását kértük, illetve az étkező, konyha és folyosó burkolatok cseréjét tisztasági festéssel. Az első beszélgetést követően 2 nap múlva jöttek felmérni a lakásunkat és az árajánlat az ígért határidő előtt elkészült. A felméréskor a szakemberektől már tanácsot is kaptam a beépítendő szaniterekkel kapcsolatban. A munka az előre megbeszélt napon pontosan kezdődött, nem kellett senkire sem várni. A szakértő csapat mindenben a segítségemre volt és minden elképzelésem megvalósításra került. Nem nekem kellett a munkák összeszervezését intézni, az Otthonfelújítási Támogatás papírmunkájában is segítettek, ez is nagy könnyebbség volt. Köszönöm még egyszer a Renovall Hungary csapatának, hogy az otthonunk megszépült!
Ági, Győr (meglévő ingatlan belső átépítése)
Hálás vagyok, hogy megtaláltunk Titeket. Rajtatok kívül nem is tudok olyan vállalkozóról, aki megelőlegezi a falusi csok-ot. Számunkra nagy segítség volt, önerőből évek múlva tudtuk volna felújítani a tetőnket. Előre megbeszélt tervek alapján gyorsan haladt a munka, profi szakemberekkel. Plusz segítség volt, hogy nem tévedtünk el a csok igénylés labirintusában, a banki ügyintéző végig fogta a kezünket. Ezeken a forró napokon érezzük azt is, hogy mennyit számít a tető szigetelése, 2 fokkal van kevesebb a házban a korábbi évekhez képest. Csak ajánlani tudlak Titeket Mindenkinek!
Erika, Egyházaskesző (tetőcsere és födémszigetelés)
Otthonfelújítási Támogatásból szigeteltük velünk házunkat. Mind a papírmunka, mind a helyszíni kivitelezés gyors, pontos, megbízható volt, a munkát határidőre átadták.
László, Rábacsécsény (homlokzati hőszigetelés)
Fűtéskész lakásom kulcsrakész befejezésére kerestem fel a Renovall Hungaryt. Az ajánlatot a lakás alaprajza és az elképzeléseim alapján összeállították és ehhez a végösszeghez tartották is magukat. Volt 2-3 változtatás a munka során, amit rugalmasan kezeltek, a végeredménnyel elégedett vagyok.
Ádám, Győr (fűtéskész ingatlan kulcsrakész befejezése)
A nyaralónk tetőterének felújítására bíztuk meg a Renovall Hungary Kft-t. A régi padló és tapéta bontásával, illetve az új szőnyegpadló lerakásával és tapétázással 2 hétvége alatt elkészültek, nagyon meg vagyunk elégedve az elvégzett munkával.
Judit, Révfülöp (meglévő ingatlan belső felújítása)
Mi még energetikai finanszírozásból újítottuk fel otthonunkat. A papírmunkától kezdve egészen a kivitelezésig minden gyorsan és rugalmasan történt, az energetikai felújításoknak köszönhetően (nyílászárók cseréje, homlokzati hőszigetelés, központi fűtésrendszer kiépítése) már 2 éve alacsony rezsiköltségeket fizetünk és emiatt bele fogunk férni az átlagfogyasztásba is.
Diána, Győrszentiván (homlokzati hőszigetelés, nyílászárók cseréje, központi fűtésrendszer kiépítése)
Otthonom homlokzati hőszigetelése gyorsan és precízen megtörtént. Az Otthonfelújítási Támogatás papírmunkáját is kifogástalanul elvégezték, a támogatást már vissza is kaptam.
Henriett, Nagybajcs (homlokzati hőszigetelés)
Nagyon meg voltam elégedve a teljeskörű ügyintézéssel. A gázfűtés szerelők gyorsan és precízen dolgoztak. A tetőcsere az időjárás miatt nem volt zökkenőmentes, de a végeredmény tökéletes. A szakemberek mindig meghallgatták a kéréseinket és igyekeztek teljesíteni azokat. Köszönjük Renovall Hungary.
Diána, Tét (tetőcsere és fűtéskorszerűsítés)

Ajánlatkérés

Válasszon akár többet is szolgáltatásaink közül és kérje személyre szabott ajánlatát!

Partnereink

Ginop-4.1.3-19-2019-00840